Seneca Design a luat nastere din dorinta de a oferi servicii de cel mai inalt nivel profesionist in designul interior atat pe plan local, cat si national.
Echipa este formata dintr-o echipa interna (aboslventi ai Facultatii de Arte Decorative si Design), dar si parteneri arhitecti locali si nationali. Ne-am adunat din dorinta de a oferi beneficiarilor nostri amenajarile la care viseaza in functie de bugetul alocat.
Seneca Design se bucura de parteneriate cu branduri de producatori de tesaturi, mobilier din lemn, galerii metalice, tapet, parchet, mocheta astfel incat proiectele realizate sunt la cele mai inalte standarde.

Daca nu aveti timpul necesar, aveti o singura fereastra si nu stiti cum sa o amenajati,  ne puteti  trimite pe e-mail imagini cu camera respectiva (sa cuprinda si fereastra destinata amenajarii) si va putem oferi consultatii gratuite online.  Va recomandam tesaturi (imagini cu perdele, draperii, galerii pt cei care nu pot veni la sediul firmei/magazinului), va ajutam sa masurati, va oferim o estimare de pret in functie de buget iar la final toate produsele achizitionate se trimit prin curierat.
Seneca Design nu este doar un magazin de obiecte decorative, perdele,draperii si  galerii metalice, odata cu produsele noastre puteti  beneficia de consultatie gratuita privind amenajarea spatiului dumneavoastra.
Designerul nostru se poate intalni cu dumneavoastra in spatiul destinat amenajarii * pentru a oferi ultimele solutii in materie de design in functie de bugetul alocat, prezentandu-va ultimele colectii  de tesaturi si sisteme de prindere, incercand sa creeze combinatia perfecta pentru a satisface dorintele cele mai exigente.
Amenajarea ferestrei  este un element foarte important intr-un spatiu. Daca tesaturile sunt alese potrivit, ele pot intregi un interior facandu-l cu adevarat unic. Daca nu sunteti foarte multumiti de ceea ce aveti in casa si vreti sa schimbati ceva, draperiile si perdelele pot oferi schimbarea dorita. Recomandarea noastra sunt doua variante de draperii: pentru primavara-vara si toamna –iarna.  Daca este posibil financiar, acest lucru e ideal, dar daca nu este cazul, cu cateva pernute decorative si alte mici detalii aducem anotimpul preferat  in casa voastra. Totul este posibil!
Proiectul de design interior este foarte important. De acesta depinde decorul spatiului pe care il aveti de amenajat. Un proiect de design inseamna nuantele peretilor, piesele de mobilier, decoratiuni, corpuri de iluminat, tipuri de pardoseala, placi ceramice, accesorii, perdele,draperii, finisaje.

1. Definirea conceptului
Designerul trebuie sa va cunoasca, sa inteleaga ceea ce va doriti de la spatiu si sa-l vada prin prisma cerintelor dumneavoastra. Pe baza schitelor prezentate de noi sau de beneficiar, se stabileste destinatia fiecarei incaperi si stilul dorit de proprietar.
O piesa de mibilier, o draperie, o opera de arta, un stil de amenajare poate constitui un punct de plecare pentru intregul concept de amenajare.

2. Proiectare
Intocmirea planului
– variante de amenajare a spatiului 2D si 3D-planuri de recompartimentare si optimizarea spatiului si al fluxului de circulatie;
– tipuri de finisaje si mobiler:parchet, tapet, gresie, faianta, piatra decorativa, gama cromatica;
– propunere iluminare;
– desen tridimensional sau la fata locului pentru pozitionarea mobilerului, executia montajului gresiei, obiecte sanitare, instalatii electrice, indicatii de montaj, etc.;
– identificarea produselor in functie de buget;
– optional, analiza de buget pe intregul spatiu;

3. Consultanta
De la prima discutie si pana la finalizarea intregului proiect, vom tine legatura in permanenta cu beneficiarul cat si cu echipele de lucru sau diversi colaboratori, asigurand astfel vizitele la domiciliu(spatiul decorat) oricand este nevoie.
Preturile serviciilor noastre de design interior sunt cuprinse intre 5 si 10 euro mp. si sunt orientative in functie de suprafata.

Prin design de produs oferim clientilor nostri serviciul de concepere si creare de produse de mobilier, pictura murala, iconografie, tablouri, corpuri de iluminat din fier forjat, porti, balustrade sau alte produse destinate amenajarilor interioare si exterioare personalizate si specifice.
Serviciul de montaj a galeriei este oferit contracost, iar pretul incepe de la 50lei. Montajul unei galerii dureaza intre 30 si 60 min.