PENTHOUSE – #1 BUZAU

Designul minimalist se caracterizeaza prin forme simple, linii drepte, interioare monocrome, geometrizarea formelor, inlocuirea mobilierului masiv cu cel simplu, renuntarea la covoare si mochete excluzand aglomerarea ce da adesea o senzatie de sufocare. Pentru un décor cu adevarat reusit, calitatea materialelor, atentia acordata spatiului si jocul luminii naturale se completeaza reciproc incat sa creeze un spatiu placut.

Lumina joaca un rol foarte important in arhitectura si in design si daca este exploatata la maxim ea poate mari spatiul, reflecta culorile alese sau poate accentua anumite piese de mobilier. Stilul minimalist este caracterizat de culori neutre. Pentru acest spatiu am folosit negru, alb, gri, verde si foarte putin rosu. Am adoptat ideea interioarelor monocrome dar pentru anumite detalii (draperii) am preferat putina culoare.

Deoarece stilul minimalist este rece atat prin linii cat si prin gama cromatica am preferat sa aduc putina feminitate prin accente glamour -candelabre de sticla cu multe cristale,oglinzi, suprafete transparente, clare si stralucitoare care induc cel mai bine ideea de lux.

Pentru decorarea ferestrelor am folosit materiale cat mai transparente si deschise la culoare mai putin in zona de dining si de living unde aveam nevoie de putina culoare.

Pentru o nota romantica in dormitorul matrimonial am folosit un pat cu baldachin acoperit cu perdele albe.

Pentru bai am folosit aceeasi gama cromatica alb si negru mergand pe contraste de culoare si forme.

Reamenajare sala evenimente – Moara Dragaicilor Buzau

Proiectul de amenajare al restaurantului imbina linia clasica a perdelelor si draperiilor cu elementele rustice de décor fiind exemplul clar al faptului ca traditia poate fi eleganta si isi poate gasi locul si in secolul XXI. Pe fondul alb al peretilor specific amenajarii traditionale, nuanta calda a vaniliei ale tesaturilor te intampina inca de la intrare, iar minunatele tablouri in ulei pe panza dau nastere unui interior unic in Buzau.

Perdelele si draperiile au fost achizionate din magaziul nostru.

Cofetaria Angel Cake

Cofetaria Angel Cake e dovada pura ca si intr-un loc uitat de lume se pot face lucruri frumoase. Beneficiarii au dorit ca localul lor sa fie foarte calduros, sa predomine culorile pastelate si sa ne incadram intr-un buget mic. In aceste conditii impreuna cu ei am cautat toate ofertele de pe piata in privinta mobilerului si a tesaturilor, tablourile inflorate au avut ca suport resturi de materiale… si totul a fost gata in 3 saptamani.

Va asteptam la prajituri…cu suflet!

„In dulcele stil clasic” – Casa Privata Buzau

Mare iubitoare de arta, beneficiara acestui interior incarcat de istorie, a dorit un décor simplu dar sa pastreze totusi caracteristicele perioadelor clasice si neoclasice. Astfel obiectele decorative, tablourile, piesele de portelan si statuetele din bronz, achizitionate in timp din diferite targuri de antichitati de proprietarii acestei locuinte, au fost asezate cu grija in locurile potrivite. Iubirea de frumos si de arta, aduce cu sine, in mod natural, gustul in alegerea unui obiect, privirea atenta atunci cand selectam si investirea in lucruri de calitate. Perdelele, draperiile, pernutele si florile decorative sunt oferite de magazinul nostru.

Cabana IZVORANU

Cabana Izvoranu se gaseste la 26 km de orasul Buzau, intr-un loc uitat de timp, cu paduri salbatice si peisaje de o frumusete aparte.
Beneficiarii au dorit sa le decoram noi ferestrele si am ales perdelute simple de in care sa nu incarce foarte mult decorul, deja „aglomerat” cu piese de mobiler vechi. Aceste minunate fotografii au fost realizate de Razvan Stuparu Photography.

Apartament Bucuresti #3

Culorile neutre sunt cele care domina interiorul. Am folosit accente de albastru in dormitoare si roz-rosu in bucatarie pentru a personaliza camerele.  Beneficiarii nu erau inca hotarati daca vor inchiria apartamentul sau il vor pastra pentru weekend-urile in capitala. Datorita acestui aspect, aprenta personala a fost destul de mica si am ales o gama calda. Galeriile metalice, perdelele, draperiile, pernutele decorative si cuverturile sunt din portofoliul nostru.

Amenajare Stil Minimalist – Bucuresti #2

Stilul minimalist este un curent artistic aparut in secolul XX si este caracterizat prin decoratiuni minime, mobilier si accesorii simple. Lumina naturala este foarte importanta in amenajarea minimalista si din acest motiv pentru decorarea ferestrelor se folosesc materiale cat mai transparente si deschise la culoare. Am indulcit acest décor folosind o tesatura cu imprimeu baroque delicat. Pentru a incalzi spatiul beneficiarii au ales un parchet simplu in culori naturle de lemn.Tabloul cu floare de iris a fost facut special pentru fetita cuplului de catre noi.

Perdelele, draperiile si galeriile metalice sunt achizionate din magazinul nostru.

Apartament Bucuresti #1

Acest apartament de tip open space, reuneste zona de zi, incluzand livingul, diningul si bucataria. Decoratiunile si mobilerul nu incarca spatiul, pastrandu-se o armonie vizuala. Tesaturile inflorate si paleta cromatica neutra, completeaza placut ambientul. Practic zona de atentie a celor doua camere o reprezinta draperiile inflorate, ele fiind alese special pentru aceasta locuinta.