PENTHOUSE – #1 BUZAU

Designul minimalist se caracterizeaza prin forme simple, linii drepte, interioare monocrome, geometrizarea formelor, inlocuirea mobilierului masiv cu cel simplu, renuntarea la covoare si mochete excluzand aglomerarea ce da adesea o senzatie de sufocare. Pentru un décor cu adevarat reusit, calitatea materialelor, atentia acordata spatiului si jocul luminii naturale se completeaza reciproc incat sa creeze un spatiu placut.

Lumina joaca un rol foarte important in arhitectura si in design si daca este exploatata la maxim ea poate mari spatiul, reflecta culorile alese sau poate accentua anumite piese de mobilier. Stilul minimalist este caracterizat de culori neutre. Pentru acest spatiu am folosit negru, alb, gri, verde si foarte putin rosu. Am adoptat ideea interioarelor monocrome dar pentru anumite detalii (draperii) am preferat putina culoare.

Deoarece stilul minimalist este rece atat prin linii cat si prin gama cromatica am preferat sa aduc putina feminitate prin accente glamour -candelabre de sticla cu multe cristale,oglinzi, suprafete transparente, clare si stralucitoare care induc cel mai bine ideea de lux.

Pentru decorarea ferestrelor am folosit materiale cat mai transparente si deschise la culoare mai putin in zona de dining si de living unde aveam nevoie de putina culoare.

Pentru o nota romantica in dormitorul matrimonial am folosit un pat cu baldachin acoperit cu perdele albe.

Pentru bai am folosit aceeasi gama cromatica alb si negru mergand pe contraste de culoare si forme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *