PENTHOUSE – #1 BUZAU

Designul minimalist se caracterizeaza prin forme simple, linii drepte, interioare monocrome, geometrizarea formelor, inlocuirea mobilierului masiv cu cel simplu, renuntarea la covoare si mochete excluzand aglomerarea ce da adesea o senzatie de sufocare. Pentru un décor cu adevarat reusit, calitatea materialelor, atentia acordata spatiului si jocul luminii naturale se completeaza reciproc incat sa creeze un spatiu placut.

Lumina joaca un rol foarte important in arhitectura si in design si daca este exploatata la maxim ea poate mari spatiul, reflecta culorile alese sau poate accentua anumite piese de mobilier. Stilul minimalist este caracterizat de culori neutre. Pentru acest spatiu am folosit negru, alb, gri, verde si foarte putin rosu. Am adoptat ideea interioarelor monocrome dar pentru anumite detalii (draperii) am preferat putina culoare.

Deoarece stilul minimalist este rece atat prin linii cat si prin gama cromatica am preferat sa aduc putina feminitate prin accente glamour -candelabre de sticla cu multe cristale,oglinzi, suprafete transparente, clare si stralucitoare care induc cel mai bine ideea de lux.

Pentru decorarea ferestrelor am folosit materiale cat mai transparente si deschise la culoare mai putin in zona de dining si de living unde aveam nevoie de putina culoare.

Pentru o nota romantica in dormitorul matrimonial am folosit un pat cu baldachin acoperit cu perdele albe.

Pentru bai am folosit aceeasi gama cromatica alb si negru mergand pe contraste de culoare si forme.

„In dulcele stil clasic” – Casa Privata Buzau

Mare iubitoare de arta, beneficiara acestui interior incarcat de istorie, a dorit un décor simplu dar sa pastreze totusi caracteristicele perioadelor clasice si neoclasice. Astfel obiectele decorative, tablourile, piesele de portelan si statuetele din bronz, achizitionate in timp din diferite targuri de antichitati de proprietarii acestei locuinte, au fost asezate cu grija in locurile potrivite. Iubirea de frumos si de arta, aduce cu sine, in mod natural, gustul in alegerea unui obiect, privirea atenta atunci cand selectam si investirea in lucruri de calitate. Perdelele, draperiile, pernutele si florile decorative sunt oferite de magazinul nostru.

Cabana IZVORANU

Cabana Izvoranu se gaseste la 26 km de orasul Buzau, intr-un loc uitat de timp, cu paduri salbatice si peisaje de o frumusete aparte.
Beneficiarii au dorit sa le decoram noi ferestrele si am ales perdelute simple de in care sa nu incarce foarte mult decorul, deja „aglomerat” cu piese de mobiler vechi. Aceste minunate fotografii au fost realizate de Razvan Stuparu Photography.

Amenajare Casa Cartier Orizont

Beneficiarii locuintei din ansamblul Orizont si-au dorit un spatiu care sa-i reprezinte. Am plecat de la idea unui interior cald potrivit oricarui anotimp , cu un transfer discret intre clasic si modern. Desi lucrarile nu sunt terminate, mai sunt in lucru 2 bai,2 dormitoare si completari in zona de dining, proprietarii s-au mutat si au facut si prima inaugurare. Draperiile, perdelele si  pernutele decorative sunt achizitionate din magazinul nostru. De asemenea tabloul a fost realizat de noi special pentru acest interior.