Reamenajare sala evenimente – Moara Dragaicilor Buzau

Proiectul de amenajare al restaurantului imbina linia clasica a perdelelor si draperiilor cu elementele rustice de décor fiind exemplul clar al faptului ca traditia poate fi eleganta si isi poate gasi locul si in secolul XXI. Pe fondul alb al peretilor specific amenajarii traditionale, nuanta calda a vaniliei ale tesaturilor te intampina inca de la intrare, iar minunatele tablouri in ulei pe panza dau nastere unui interior unic in Buzau.

Perdelele si draperiile au fost achizionate din magaziul nostru.

Cofetaria Angel Cake

Cofetaria Angel Cake e dovada pura ca si intr-un loc uitat de lume se pot face lucruri frumoase. Beneficiarii au dorit ca localul lor sa fie foarte calduros, sa predomine culorile pastelate si sa ne incadram intr-un buget mic. In aceste conditii impreuna cu ei am cautat toate ofertele de pe piata in privinta mobilerului si a tesaturilor, tablourile inflorate au avut ca suport resturi de materiale… si totul a fost gata in 3 saptamani.

Va asteptam la prajituri…cu suflet!

Cabana IZVORANU

Cabana Izvoranu se gaseste la 26 km de orasul Buzau, intr-un loc uitat de timp, cu paduri salbatice si peisaje de o frumusete aparte.
Beneficiarii au dorit sa le decoram noi ferestrele si am ales perdelute simple de in care sa nu incarce foarte mult decorul, deja „aglomerat” cu piese de mobiler vechi. Aceste minunate fotografii au fost realizate de Razvan Stuparu Photography.